МВС Фінляндії готує документи для повного закриття кордону з росією – ЗМІ

Читать на русском
Міністерство внутрішніх справ Фінляндії готує юридичне рішення, яке дозволить прискорити процес закриття всіх пунктів пропуску на кордоні з росією.
Фото: Getty Images

Міністерство внутрішніх справ Фінляндії готує юридичне рішення, яке дозволить прискорити процес закриття всіх пунктів пропуску на кордоні з росією.

Про це повідомляє портал MTV Uutisten.

Які країни закрили в'їзд для авто з російськими номерамиУкраїна та ще сім країн Європи заборонили в'їзд автомобілям із російськими номерами. Більше – на інфографіці.

За інформацією журналістів, влада поки не прийняла остаточного рішення про закриття частини пропускних пунктів, що залишилася, на кордоні з країною-агресором.

На даний момент ситуація на всіх діючих КПП «видається спокійною». Уряд спостерігає за ситуацією та аналізує, як вже прийняте рішення про закриття чотирьох прикордонних переходів вплине на кількість та пересування осіб, які шукають притулку.

Однак у разі зміни ситуації влада буде готова зібратися у найкоротші терміни, щоб затвердити відповідні документи для закриття всього кордону.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що Фінляндія закриває частину пунктів пропуску через провокації з мігрантами. За даними МВС, росія штучно збільшила наплив біженців на кордоні двох країн.

Також варто зазначити, що 16 вересня Фінляндія закрила в'їзд у країну для авто із російськими номерами.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: