Верещук розповіла, скільки населених пунктів вже звільнили ЗСУ

Читать на русском
Українським військовим вдалося звільнити майже 1000 населених пунктів, які раніше були окуповані росіянами. Про це повідомила глава Мінреінтеграції Ірина Верещук.
Фото: minre.gov.ua

Українським військовим вдалося звільнити майже 1000 населених пунктів, які раніше були окуповані росіянами.

Про це повідомила глава Мінреінтеграції Ірина Верещук після зустрічі з делегацією Норвезької ради у справах біженців, її цитує пресслужба відомства.

«Наразі в Україні деокуповано 963 населені пункти. Норвезька сторона пообіцяла надати туди ремонтні комплекти для відновлення житла, генератори, обладнання для обігріву, зарядні станції, павербанки та комп’ютерну техніку для навчання дітей онлайн», – сказала Верещук.

Вона зазначила, що людям із деокупованих населених пунктів та евакуйованим держава планує виплатити разову грошову допомогу.

Верещука також додала, що напередодні зими влада також має намір надати внутрішньо переміщеним особам теплі ковдри, генератори, обладнання для обігріву, зарядні станції тощо.

Нагадаємо, сьогодні у морській піхоті повідомили, що нашим військовим вдалося закріпитися на кількох плацдармах на лівому березі Дніпра на Херсонщині.

Раніше у ЗСУ розповіли, що ускладнює роботу українських воїнів на лівому березі Херсонщини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: