Буданов заявив, що без воєнних дій звільнити Крим неможливо

Читать на русском
Україна звільнить Крим комбінованим шляхом, але без воєнних дій це неможливо. Про це заявив керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов.
Глава Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України Кирило БудановФото: Pavlo Bahmut / Keystone Press Agency / Global Look Press

Керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов впевнений, що Україна звільнить Крим «комбінованим шляхом». Але це неможливо без воєнних дій.

Про це він заявив в інтерв’ю проєкту Радіо Свобода «Крим реалії».

За його словами, комбінований шлях передбачає не тільки дипломатичні і військові кроки, а й інші варіанти.

«Але без воєнних дій це неможливо», – зазначив Буданов.

Коментуючи попередні висловлювання щодо термінів звільненні Криму, Буданов пояснив, що «події розвиваються повільніше, ніж мали б за всіма розрахунками».

«Але можна сказати, що ми впевнено рухаємося вперед. А якщо подивитись на Крим і той рівень бойових дій, які там відбуваються, то ви зрозумієте, що нема з чим порівнювати, порівняно з 2022 роком», – підкреслив він.

Також, відповідаючи на питання, чи сильно вплине на логістику окупаційних військ можливе виведення з ладу Кримського мосту, очільник ГУР сказав, що воно може призвести до уповільнення, але не припинення логістики, оскільки є ще залізничний міст.

Нагадаємо, глава ГУР МО Кирило Буданов заявив, що Україна може завдати удару по будь-якій частині окупованого Криму.

Також Буданов висловився про свої прогнози щодо деокупації Криму, наголосивши, що українська сторона «випала з графіка».

Раніше Буданов анонсував нові події в окупованому Криму.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: