Гуменюк розповіла, що ускладнює роботу ЗСУ на лівому березі Херсонщини

Читать на русском
Погана погода вносить корективи у тактику як українських військових, так і російських окупантів на лівому березі Дніпра.
скрін з відео

Українським захисникам наразі ускладнює роботу на лівому березі Дніпра Херсонщини погана погода. Однак це також вносить корективи і для росіян, ворог не може так само потужно використовувати тактичну авіацію.

Про це повідомила керівник об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону 17 листопада.

Зеленський показав фото ЗСУ на лівобережжі ХерсонщиниФото висадки українських військових на лівобережжі Херсонщини показав Володимир Зеленський.

За її словами, незважаючи на погодні умови, на лівому березі роблять все для того, щоб захистити військових на позиціях, що закріпилися.

«Там працюють різні Сили оборони, різні структурні складові Сил оборони, не лише морська піхота. Там працюють різні підрозділи за своїм призначенням і дуже потужна робота. Не тільки з особистою присутністю: аеророзвідка, артилерія дуже багато робить, для того, щоб ті, хто закріплюються на лівому березі, мали більш-менш забезпечений спокій», – розповіла Гуменюк.

Вона додала, що треба усвідомлювати, що рф дуже потужно відстежує все, що відбувається в інформаційному просторі щодо лівого берега Дніпра, тому що в гібридній війні передача інформації дуже важлива.

Нагадаємо, вранці 17 листопада у морській піхоті підтвердили, що нашим військовим вдалося закріпитися на кількох плацдармах на лівому березі Дніпра на Херсонщині. Також названо втрати окупантів за час операції.

У Генштабі розповіли, що там ЗСУ проводять диверсійні, рейдові та розвідувальні дії, а також назвали одну з головних цілей висадки.

У ГУР припускають, що це може змусити росіян спробувати провести певне перегрупування.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: