Росіяни заявили про збиття дронів у Брянській області

Читать на русском
У суботу, 11 листопада, у росії заявили про збиття чотирьох дронів на території Брянської області. Обійшлося без постраждалих.
Getty Image

У Брянській області російської федерації сьогодні, 11 листопада, система ППО нібито збила чотири безпілотні літальні апарати.

Про це повідомив губернатор Брянської області Олександр Богомаз.

«Армія дронів»: скільки окупантів та техніки вдалося знищити з початку контрнаступуВтрати російської армії, завдані Армією дронів з початку контрнаступу ЗСУ – на інфографіці.

За його словами, чотири безпілотні літальні апарати літакового типу збила російська система протиповітряної оборони зранку 11 листопада. Внаслідок атаки постраждалих немає.

Відомо, що дрони збили над російським містом Стародуб.

«Припинено спробу українських терористів зробити атаку за допомогою БПЛА. Чотири безпілотні літальні апарати літакового типу знищені над Стародубським муніципальним округом силами ППО Міністерства оборони рф. Постраждалих і руйнувань немає», – написав Богомаз.

Нагадаємо, увечері у п’ятницю, 10 листопада, в підмосковному місті Коломна пролунали вибухи. Їх чули неподалік корпорації «Конструкторське бюро машинобудування» (КБМ), де виробляють «Кинджали» та «Іскандери».

Крім цього, у ніч проти суботи, 11 листопада, на пороховому заводі в російському місті Котовськ Тамбовської області сталася пожежа.

Згодом стало відомо, що до вибухів можуть бути причетні українські розвідники.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: