Нардепа Дубінського відкличуть з фінансового комітету Ради

Читать на русском
Слуга народу хоче відкликати Олександра Дубінського, котрий зараз під вартою, з посади заступника голови та члена податкового комітету ВР.
фото РБК-Україна

Фракція «Слуга народу» має намір відкликати народного депутата Олександра Дубінського з посади заступника голови та члена комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики.

Про це повідомила речник фракції Юлія Палійчук, пише Інтерфакс-Україна в четвер, 16 листопада.

За час повномасштабної війни 28 нардепів ІХ скликання отримали підозриНа інфографіці – хтось із нардепів поточного скликання отримав підозру під час повномасштабної війни. Таких 28 осіб.

«Слуга народу» відкличе Дубінського з профільного комітету парламенту, в якому він і є заступником голови комітету», – сказала Палійчук.

Нагадаємо, 14 листопада Печерський райсуд Києва обрав Дубінському запобіжний захід у вигляді утримання під вартою 60 діб без альтернативи застави у справі про держзраду.

До цього Дубінський вже отримував підозри – одну в серпні, ще одну в листопаді.

Депутату повідомили про підозру у службовому підробленні для виїзду за кордон, а також в організації схеми незаконного виїзду за кордон чоловіків призовного віку.

6 листопада Печерський суд Києва відправив депутата під цілодобовий домашній арешт. Крім того, йому вручили протокол про адміністративне правопорушення, пов'язане з корупцією.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: