У Криму та Курській області рф вирішили не влаштовувати гучні святкування Нового року

Читать на русском
На Кримському півострові та в найближчих з Україною областях рф все ще діє жовтий рівень терористичної небезпеки.
Колаж 24 каналу

Російські окупанти заборонили використовувати піротехніку, а також проводити масові новорічні заходи в анексованому Криму. Також росіяни відмовилися від гучних святкувань у Курській області рф.

Про це заявили так званий голова Криму Сергій Аксьонов та губернатор Курської області Росії Роман Старовойт у Telegram-каналах.

У Буданова анонсували проведення низки нових операцій в КримуГоловне управління розвідки готує нові операції на території тимчасово окупованого Криму після успішного ураження корабля Чорноморського флоту рф Аскольд. Про це повідомив представник ГУР Андрій Юсов.

«У Республіці Крим проведення широких масових заходів на честь Нового року та Різдва не планується. Головний пріоритет – безпека. Але, звісно, зробимо все необхідне для того, щоб створити кримчанам святковий настрій. В обмеженому форматі відбудуться новорічні свята для дітей; у населених пунктах, як завжди, будуть встановлені ялинки, будуть прикрашені вулиці», – заявив Аксьонов.

Він нагадав, що на Кримському півострові зберігається жовтий рівень «терористичної небезпеки». Так само, як і в Курській області рф.

У свою чергу губернатор Курської області Роман Старовойт заявив, що на засіданні обласного оперштабу було ухвалено рішення заборонити використання піротехнічних виробів з 15 листопада 2023 року до 25 січня 2024 року.

Зазначимо, заборону використання піротехніки раніше було запроваджено і у Бєлгородській області рф.

Нагадаємо, в Криму, а також областях рф, що межують з Україною, вже давно не спокійно. Так, на півострові регулярно повідомляють про вибухи та прильоти. Також в Курській і Бєлгородській областях росії неодноразово заявляли про атаку дронами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: