СБУ вдарила дронами по військовому табору росіян у Курській області – ЗМІ

Читать на русском
СБУ дронами атакувала військовий табір росіян біля аеродрому Халіно у Курській області. Там розміщувалися до 3 тисяч військових та близько 80 одиниць техніки.
kursk-izvestia.ru

Служба безпеки України в ніч проти 18 жовтня атакувала дронами військовий табір росіян біля аеродрому «Халіно» у Курській області.

Про це повідомляють українські ЗМІ.

Удару було завдано по табору росіян біля села Постоялі двори, неподалік військового аеродрому «Халіно»: там, за даними СБУ, розміщувалися до 3 тисяч російських військових і близько 80 одиниць військової техніки.

Втрати окупантів у результаті удару уточнюються, але вони можуть бути значними – зафіксовано щонайменше 18 влучань дронів по табору.

Зазначимо, у російському Міністерстві оборони вранці відзвітували, що «ППО збила 28 українських безпілотників» над територією Бєлгородської, Курської областей, а також над акваторією Чорного моря.

У вересні аеродром «Халіно» вже атакували безпілотники. Внаслідок цього постраждало керівництво 14 гвардійського винищувального авіаполку ім. Жданова.

Нагадаємо, минулої ночі українські військові вдарили по російських вертольотах та обладнанню аеродромів біля окупованого Луганська та Бердянська. Втрати росіян внаслідок атаки озвучили у Силах спеціальних операцій.

Удару було завдано американськими далекобійними ракетами ATACMS.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: