Дрони СБУ знищили ще одну ППО «Тріумф» біля Бєлгорода – ЗМІ

Читать на русском
Вночі у Бєлгороді лунали потужні вибухи, дрони атакували стратегічний комплекс ППО С-400 Тріумф.
фото Вікіпедія

Дрони українських спецслужб цієї ночі уразили російський комплекс «Тріумф» поблизу Бєлгорода. Вартість такого комплексу складає 1,2 млрд доларів.

Про це з посиланням на джерела у СБУ повідомляє УП.

Як дрони та новітні системи управління змінюють картину сучасної війниНа відео від Слово і діло – про роль дронів та новітнього програмного забезпечення у російсько-українській війні.

За даними джерел, цієї ночі дрони СБУ атакували стратегічний комплекс ППО С-400 «Тріумф» поблизу російського Бєлгорода. Ціна такого комплексу – 1,2 млрд доларів.

На викладених росіянами у мережу відео чути близько 20 вибухів у місці розташування «Тріумфу» та його РЛС. У цей час у сусідніх населених пунктах зникло світло.

«Це вже другий комплекс «Тріумф», який СБУ «забавовнила» за останній місяць. Перший був уражений у Євпаторії 14 вересня», – сказано у повідомленні.

Після таких «тріумфальних бавовн» у СБУ радять росіянам подумати над новою назвою цього комплексу.

Нагадаємо, 14 вересня в результаті спецоперації СБУ та ВМС в окупованій Євпаторії також було знищено російський комплекс ППО «Тріумф».

А 29 вересня безпілотник СБУ вивів з робочого стану станцію радіолокації (РЛС) «Каста» в Курській області росії. Така РЛС могла виявляти цілі на малих висотах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: