Нова атака дронів СБУ знеструмила військові об'єкти в Курській області – ЗМІ

Читать на русском
Атака дронів СБУ в ніч на 5 жовтня знеструмила важливі військові об'єкти ворога в Курській області рф.
фото джерело в СБУ

Атаку дронами на Курську область рф в ніч на 5 жовтня влаштувала Служба безпеки України. Без електроенергії залишилися важливі військові об'єкти росіян.

Про це з посиланням на джерела у СБУ повідомила Українська правда.

Які міста росії та окуповані нею населені пункти зазнали атак дронівЗа час повномасштабної війни дрони атакували понад 40 міст у росії та на окупованих нею територіях України.

«СБУ «оновила» графіки відключень у Курській області. Атака дронів СБУ залишила без електроенергії важливі військові об'єкти», – заявило джерело.

За інформацією видання, блекаут у Курській області відбувся у рамках «підготовки» військ окупантів до осінньо-зимового періоду. Зокрема, спецоперація залишила без електроенергії військові об'єкти ворога, підключені до електропідстанцій у населених пунктах Суджа, Любімовка та Глушково.

«Як наслідок – російські військові починають активно переймати досвід українців, коли електроенергії не було по кілька діб», – пише видання.

Нагадаємо, сьогодні вранці губернатор Курської області Роман Старовойт заявив про «нальот українських безпілотників» на об'єкти інфраструктури у трьох районах. Російські Telegram-канали писали, що дрони скинули вибухівку на дві підстанції, без світла залишилося близько 70 населених пунктів.

26 вересня в Курській області вже був частковий блекаут: за інформацією ЗМІ, дрон СБУ скинув вибуховий пристрій на електропідстанцію, внаслідок чого без світла залишилися сім населених пунктів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: