У Буданова анонсували проведення низки нових операцій в Криму

Читать на русском
Головне управління розвідки готує нові операції на території тимчасово окупованого Криму після успішного ураження корабля Чорноморського флоту рф Аскольд. Про це повідомив представник ГУР Андрій Юсов.
Фото: АрміяInform

Головне управління розвідки готує нові операції на території тимчасово окупованого Криму після успішного ураження корабля Чорноморського флоту рф «Аскольд».

Про це заявив представник ГУР Андрій Юсов у коментарі телеканалу Еспресо.

Мис Тарханкут, вишки Бойка, Азовсталь: що відомо про спецоперації ГУР під час війниУкраїнська розвідка провела низку унікальних спецоперацій під час повномасштабної війни. Докладніше – на інфографіці.

Він наголосив, що найближчим часом «ще будуть новини» щодо ситуації на півострові.

«Поки що йде підготовка до цілої низки операцій, схожих на події в Керчі. Носіїв «Калібрів» в Чорноморського флоту рф ще достатньо. Ми не єдиним «Аскольдом» маємо радіти», – сказав Юсов.

Він додав, що ослаблення росії є прямим інтересом України.

«Можемо констатувати, що російські воєнні злочинці караються і мають бути покарані, де б вони не перебували», – наголосили у ГУР.

Нагадаємо, 4 листопада Збройні сили України завдали успішних ударів по морській та портовій інфраструктурі суднобудівного заводу «Затока» у тимчасово окупованій Керчі.

Пізніше стало відомо, що ЗСУ вдалося вразити корабель «Аскольд», здатний нести ракети «Калібр». Крім того, «Аскольд» був оснащений системою ППО «Панцир-С».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: