Росіяни змінили командувача військ на Херсонському напрямку – ЗМІ

Читать на русском
Керівництво армії рф провело кадрові перестановки. Новим командувачем на Херсонщині став Михайло Теплинський.
Михайло ТеплинськийФото: The Moscow Times

Російське Міністерство оборони змінило командувача окупантів на Херсонському напрямку.

Про це повідомило російське агентство ТАСС 30 жовтня.

«Цапи-відбувайло»: хто з російського військового керівництва був відсторонений за провали в УкраїніНа кого у кремлі звалили провину за провали російської армії в Україні та усунули з посад – на інфографіці.

«Командувач ВДВ, замкомандувач Об'єднаного угрупування військ генерал-полковник Михайло Теплинський призначений командувачем угрупуванням військ Дніпро», – йдеться в повідомленні.

За даними росЗМІ, раніше командувачем угрупуванням російських військ Дніпро на Херсонському напрямку був генерал-полковник Олег Макаревич.

Зазначимо, раніше про так звану ротацію російських генералів на Херсонському напрямку повідомлялося у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW).

А 27 жовтня Міноборони рф офіційно повідомило, що новим головнокомандувачем Повітряно-космічними силами росії призначили Віктора Афзалова замість Сергія Суровікіна.

У вересні колишній командувач окупаційними військами рф в Україні генерал Сергій Суровікін, якого раніше звільнили з посади керівника Повітряно-космічних сил рф через зв'язки з ПВК «Вагнер», очолив Координаційний комітет з питань протиповітряної оборони в організації «Співдружності Незалежних Держав»).

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: