У ЗСУ назвали кількість збитих уночі «шахедів» та ракет

Читать на русском
Сили ППО у Дніпропетровській, Харківській, Миколаївській, Полтавській та Київській областях збили п'ять дронів та ракету.
ukranews.com

Росія вночі 10 листопада атакувала Україну ударними безпілотниками та керованими авіаційними ракетами. Загалом було випущено шість Shahed-136/131, одну керовану авіаційну ракету Х-31 та одну КАР Х-59.

Про це повідомили Повітряні сили ЗСУ.

У ГУР оцінили запас ракет у росіїУ росії в запасі, за даними розвідки, близько 870 високоточних ракет оперативно-стратегічного та стратегічного рівня. Минулого року показники були аналогічні.

Дрони росіяни запускали із Краснодарського краю, ракети – з повітряного простору окупованої Херсонської області.

«Силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії з ППО Сил оборони України, знищено п’ять ударних БпЛА та одну керовану авіаційну ракету Х-59 в межах Дніпропетровської, Харківської, Миколаївської, Полтавської та Київської областей», – відзвітували військові.

Нагадаємо, остання масована атака на Україну була в ніч проти 3 листопада – тоді росія запустила близько 40 дронів. Було завдано ударів по Харкову та передмісті, у Львівській області були влучання в об'єкт критичної інфраструктури, на Івано-Франківщині – у військовий об'єкт.

У Головному управлінні розвідки раніше зазначили, що немає жодних підстав вважати, що росія змінила свою тактику і не атакуватиме енергетичну інфраструктуру України в осінньо-зимовий період.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: