На Івано-Франківщині ворог атакував військовий об'єкт

Читать на русском
На Івано-Франківщині сьогодні вночі російські окупанти атакували військовий об'єкт, є приліт.
ілюстративне фотофото Нацполіція

Російська армія в ніч проти 3 листопада атакувала Івано-Франківську область ударними безпілотниками. Під ударом опинився військовий об'єкт.

Про це повідомила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук у Telegram.

«Людожер і далі захоче вбивати»: у ГУР заявили, що потрібно готуватися до атак росії на енергосистемуУ ГУР заявили, що росія не збирається відмовлятися від терористичних атак на критичну інфраструктуру в осінньо-зимовий період.

За її словами, сьогодні вночі росіяни хотіли вдарити дронами по об'єктах критичної інфраструктури та військових об'єктах. Зафіксовано приліт по військовому об'єкту.

«Атакував військовий об'єкт і на території Івано-Франківської області. На місце відразу прибули відповідні служби. Пожежу локалізовано», – повідомила Онищук.

Нагадаємо, всього в ніч на п'ятницю війська рф випустили по Україні 40 дронов-камікадзе і керовану авіаційну ракету Х-59. Сили ППО збили 24 безпілотники та ракету.

На Львівщині вночі були прильоти в об'єкт критичної інфраструктури.

Також масована атака була і на Харків – росіяни завдали близько 10 ударів безпілотниками «Shahed» по Харкову та його передмісті. Зафіксовано пошкодження приватних будинків, навчального закладу та автомобілів у Основ'янському та Шевченківському районах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: