Нічна атака росії на Харків: у поліції розповіли про наслідки

Читать на русском
Вночі 3 листопада росіяни атакували Харків та передмістя безпілотниками. Зафіксовані пошкодження приватних будинків, навчального закладу та автомобілів.
Фото: Поліція Харківської області

У ніч на 3 листопада російські терористи здійснили масовану атаку на Харків та передмістя. Щонайменше 10 ворожих безпілотників вдарили по цивільній інфраструктурі.

Про це повідомляє поліція Харківської області, а також речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко, передає «Суспільне Харків».

Зазначається, що російські війська завдали близько 10 ударів безпілотниками «Shahed» по Харкову та його передмістю. Зафіксовані пошкодження приватних будинків, навчального закладу та автомобілів в Основ'янському й Шевченківському районах міста.

«Внаслідок одного з влучань зайнялася СТО: палали гаражі та авто. Частково зруйнована двоповерхова будівля поруч. Вона не була житловою, але всередині передбачені спальні місця для тимчасового перебування людей, які виїхали з окупованих росією територій. Зараз рятувальники розбирають завали», – розповів Чубенко.

Спікер повідомив, що рятувальники продовжують розбирати завали. Інформація про загиблих або поранених наразі не надходила.

На місцях влучань працюють всі профільні служби. Слідчі та криміналісти документують наслідки обстрілів.

Нагадаємо, вночі 3 листопада Харківський міський голова Ігор Терехов заявив про влучання російських дронів по цивільних обʼєктах Харкова.

Також повідомлялося, що у ніч проти 3 листопада у Львівській та Хмельницькій областях бути чути вибухи.

Крім того, 2 листопада увечері російські окупанти атакували Одеську область ракетами «Онікс».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: