Росія вночі атакувала Україну 40 «шахедами» та ракетою

Читать на русском
Масовану атаку дронами на Україну влаштувала росія цієї ночі. З 40 запущених шахедів сили ППО збили 24. Також знищено ракету Х-59.
Ілюстративне фотоGetty Images

Росія в ніч проти 3 листопада атакувала Україну чотирма десятками дронів Shahed-136/131 з Курської області та з району Приморсько-Ахтарськ. Також з повітряного простору окупованої Херсонської області було запущено керовану авіаційну ракету Х-59.

Про результати роботи ППО розповіли у Повітряних силах ЗСУ.

Масовані ракетні атаки рф: як змінювалася динаміка та інтенсивністьРосія більше місяця не влаштовувала масованих ракетних обстрілів України. На інфографіці – як раніше змінювалася їхня частота та інтенсивність.

Окупанти запускали «шахеди» хвилями, вони рухалися по різних напрямках невеликими групами. У більшості регіонів було оголошено повітряну тривогу, працювала протиповітряна оборона.

«В результаті бойової роботи силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії із ППО Сил оборони України, знищено 24 ударних БпЛА Shahed-136/131 та одну керовану авіаційну ракету. До відбиття повітряного нападу залучено винищувальну авіацію, зенітні ракетні підрозділи, мобільні вогневі групи», – повідомили військові.

Нагадаємо, зокрема, окупанти здійснили масовану атаку безпілотниками на Харків та передмістя. По цивільній інфраструктурі вдарили щонайменше 10 дронів.

Також повідомлялося про вибухи вночі у Львівській та Хмельницькій областях. Інформації щодо влучань та постраждалих на території Хмельниччини немає.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: