У районі Керчі в тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи

Читать на русском
У суботу, 4 листопада, в районі Керчі в тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи. Росіяни стверджують про роботу ППО.
Getty Image

Сьогодні в районі суднобудівного заводу «Затока» у Керчі пролунали вибухи. Росіяни стверджують про роботу ППО.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали.

Відомо, що сьогодні після обіду у Криму оголосили повітряну тривогу. Так званий губернатор Севастополя Михайло Развожаєв відразу заявив, що російські війська випустили димову завісу в бухті.

Згодом стало відомо, що на тимчасового окупованому півострові лунають вибухи, зокрема, звуки чули у Керчі. Пропагандисти стверджують, що спрацювала протиповітряна оборона, яка нібито збила всі цілі.

Тим часом місцеві пабліки з посиланням на очевидців пишуть про задимлення у районі суднобудівного заводу «Затока». А очільник окупаційної влади Криму Сергій Аксьонов зазначив, що в районі суднобудівного заводу у Керчі спрацювала ППО.

«У районі суднобудівного заводу ім. Бутоми у Керчі відпрацювала ППО, частина уламків збитих ракет упала на територію одного із сухих доків. Постраждалих немає», – заявив він.

Водночас Telegram-канал «Кримський вітер» із посиланням на передплатників повідомляє, що на заводі міг бути пошкоджений малий ракетний корабель проєкту 22800 «Каракурт».

Також відомо, що сьогодні вранці, 4 листопада, Курську область російської федерації нібито атакували безпілотники. Цього дня вибухи також лунали у тимчасово окупованому Мелітополі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: