Данілов заявив, що у Криму росіяни зазнають не баченої раніше поразки

Читать на русском
У Криму російські окупанти зазнають таких невдач, яких ще ніколи не бачили. Зокрема, йдеться про Чорноморський флот, заявив секретар РНБО Олексій Данілов.
Фото: flot2017.com

Російські окупанти у Криму зазнали таких невдач, яких ще ніколи не бачили. Зокрема це стосується Чорноморського флоту, який Україна систематично знищує.

Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі Українського Радіо.

Він зазначив, що Україна відповідає РФ щодня на завдані удари, і йдеться не лише про втрати, які відбуваються безпосередньо на лінії зіткнення на фронті.

«Що стосується Кримського півострову і Чорноморського флоту посійської федерації, повірте, такої поразки, якої вони там зазнають, росіяни ніколи в житті не бачили», – зазначає Олексій Данілов.

Також секретар РНБО наголосив, що Україна не збирається ні здаватися, ні підписувати будь-які капітуляції.

«Дуже важливо розуміти всім, що ми не збираємося ні здаватися, ні підписувати будь-які капітуляції. Наше завдання – це перемога і побудова великої вільної демократичної країни. Це наш обов’язок на сьогоднішній день. І в цьому мають брати участь усі без винятку», – підсумував він.

Нагадаємо, 3 листопада у тимчасово окупованому Севастополі стався вибух. Після цього виникло задимлення біля місцевої ТЕЦ.

Також 31 жовтня в соцмережах повідомили про пожежу та густий чорний дим в одному з районів Сімферополя. А в Севастополі в бухті помітили димний корабель.

26 жовтня у Севастополі на зовнішньому рейді підірвався російський протимінний корабель «Володимир Козицький».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: