«Місто в напівоточенні»: у ЗСУ розповіли про ситуацію в Авдіївці

Читать на русском
Російська окупаційна армія не залишає спроб прорвати позиції українських військових у районі Авдіївки. На даний момент місто фактично перебуває у напівоточенні, повідомив речник 110-ї бригади.
Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Російська окупаційна армія не залишає спроб прорвати позиції українських військових у районі Авдіївки. На даний момент місто фактично перебуває у напівоточенні.

Про це заявив речник 110-ї окремої механізованої бригади Антон Коцуконь в ефірі телемарафону.

Втрати російської армії у найкривавіших битвах повномасштабної війниЯких втрат росія зазнала в ході найбільших битв повномасштабної війни – у Бахмуті, Маріуполі, Авдіївці, Вугледарі.

«Місто з трьох сторін фактично у напівоточенні – з трьох сторін вони можуть туди «накидувати». Місто зараз справляє жахливе враження, воно під нуль знищене», – сказав Коцуконь.

Водночас він зазначив, що ЗСУ в останні дні «дали по зубах» окупантам. Через великі втрати ворог намагається провести перегрупування.

«Вони накопичують свої резерви – близько 40 тисяч особового складу вони сюди зігнали, накопичують боєкомплект усіх калібрів. І поки що не видно того, щоб росіяни відмовилися від своїх планів захопити Авдіївку», – резюмував представник 110-ї бригади.

Нагадаємо, війська рф активізували наступ на Авдіївку в жовтні. Дві хвилі штурмів завершилися провалом і тепер, за даними ГВА, ворог готує третю спробу атакувати місто.

NYT писав про те, що бої за Авдіївку стали одними з найкривавіших із початку великої війни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: