ЗМІ дізналися, хто був за кермом авто, яке збило військового поблизу Києва

Читать на русском
Водій автомобіля, який на смерть збив військового на блокпості у ніч на неділю, 22 жовтня, виявився адвокатом.
UA.KyivPolice

Водій автомобіля, який на смерть збив військового на блокпості у ніч на неділю, 22 жовтня, виявився адвокатом.

Про це РБК-Україна дізналось з власних джерел.

За даними журналістів, водій автомобіля, який на смерть збив військового на блокпості, виявився 45-річним приватним адвокатом.

Також стало відомо, що внаслідок ДТП загинув 47-річний військовий добровольчого формування територіальної громади.

«Уночі 22 жовтня в Дніпровському районі міста Києва 45-річний приватний адвокат, керуючи автомобілем Honda, на блок-посту скоїв наїзд на 47-річного військовослужбовця ДФТГ. У результаті пригоди військовослужбовець загинув», – розповів співрозмовник видання.

Нагадаємо, правоохоронці зазначали, що водій, керуючи автомобілем їхав в напрямку Броварського проспекту у другій смузі для руху з трьох наявних, у тумані попереду побачив вантажний автомобіль та різко загальмував. Після чого він не впорався з керуванням та виїхав у крайню праву смугу для руху, де й збив військового.

Ми також писали, що у ніч проти 26 травня суддя Олексій Тандир, тоді голова Макарівського районного суду Київської області, збив на блокпосту у Києві співробітника Національної гвардії Вадима Бондаренка. Від травм 23-річний військовий загинув на місці. У ДБР офіційно підтвердили, що суддя був п'яний, коли збив нацгвардійця. Наприкінці травня його було заарештовано без права застави.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: