Зараз абсолютно безвідповідально вкидати в суспільство тематику виборів – Зеленський

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський прокоментував інформацію про можливу організацію в Україні виборів в умовах воєнного стану. За його словами, зараз далеко не найкращий час для проведення всенародного голосування.
Фото: Офіс президента України

Президент Володимир Зеленський прокоментував інформацію про можливе проведення в Україні виборів в умовах воєнного стану.

Заява, присвячена цій темі, пролунала у вечірньому зверненні глави держави.

За словами Зеленського, зараз не час для «широких святкувань чи інших зухвалих речей у тилу», коли армія та всі Сили оборони «живуть зовсім іншими емоціями».

«І всі ми розуміємо, що зараз, у воєнний час, коли є безліч викликів, абсолютно безвідповідально – якось так легковажно та граючи – вкидати у суспільство тематику виборів», – сказав Зеленський.

Президент також зазначив, що очікує від структур та органів влади «конкретних відповідей» щодо завдань, які стоять перед Україною зараз.

«Це стосується і цивільних органів влади, і військового елемента держави, і урядовців із Верховною Радою України, і Служби безпеки України та інших правоохоронних органів», – наголосив глава держави.

Нагадаємо, що за планом президентські вибори в Україні мають відбутися навесні 2024 року. Глава МЗС Дмитро Кулеба до цього заявляв, що Володимир Зеленський розглядає «плюси та мінуси» проведення виборів наступної весни.

Раніше голова Верховної Ради Руслан Стефанчук назвав п'ять проблемних моментів, пов'язаних із проведенням виборів під час війни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: