Візит Зеленського до Ізраїля під загрозою – ЗМІ

Читать на русском
Візит Володимира Зеленського до Ізраїлю під загрозою через витік інформації. Президент хотів, щоб поїздка стала публічною лише тоді, коли він ступить на ізраїльську землю.
president.gov.ua

Поїздка президента Володимира Зеленського до Ізраїля під загрозою через витік інформації щодо його візиту.

Про це пише The Times of Israel.

Хто із перших осіб держав відвідав Ізраїль після нападу ХАМАСХтось із перших осіб держав приїжджав до Ізраїлю з візитом солідарності і скільки разів вони відвідували Україну за час великої війни.

У виданні пишуть, що за словами українського дипломата, Зеленський й справді планував відвідати Ізраїль. Однак наразі, через витік інформації, його поїздка під загрозою.

«Він хотів, щоб поїздка була публічною, коли він ступить на ізраїльську землю. Він дуже розчарований», – заявив дипломат.

Зеленський й прем'єр-міністр Біньямін Нетаньяху не відвідували країни один одного з початку повномасштабного вторгнення терористів на територію України.

«З огляду на те, що росія приймає у себе представників ХАМАСу і вносить в ООН резолюції проти Ізраїлю, Єрусалим, можливо, пересуне «стрілку годинника» ближче до Києва», – додають журналісти.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що вже наступного тижня Зеленський може відвідати Ізраїль.

До цього 16 жовтня ізраїльський портал Ynet повідомив, що президенту України нібито відмовили у візиті до Ізраїлю, аргументувавши це тим, що зараз не час. До цього, за даними ЗМІ, Зеленський просив вивчити можливість відвідати Ізраїль із візитом солідарності.

Через кілька днів глава МЗС Дмитро Кулеба заявив, що влада Ізраїлю не відмовляла президенту Володимиру Зеленському у візиті, а лише просили «трохи почекати».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: