Зеленський наступного тижня може відвідати Ізраїль – ЗМІ

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський наступного тижня може відвідати Ізраїль із офіційним візитом. За інформацією ЗМІ, підготовка до приїзду Зеленського знаходиться на просунутій стадії.
Фото: Офіс президента України

Президент України Володимир Зеленський наступного тижня може відвідати Ізраїль із офіційним візитом.

Про це повідомляє The Times of Israel із посиланням на інформацію 12 каналу новин Ізраїлю.

Хто із перших осіб держав відвідав Ізраїль після нападу ХАМАСХтось із перших осіб держав приїжджав до Ізраїлю з візитом солідарності і скільки разів вони відвідували Україну за час великої війни.

За інформацією ЗМІ, підготовка до приїзду Зеленського «знаходиться на просунутій стадії». Сам візит може відбутися у понеділок чи вівторок.

У телерепортажі зазначено, що візит Зеленського та його фотографія з прем'єр-міністром Біньяміном Нетаньягу та іншими ізраїльськими лідерами «може послати сигнал про те, що цивілізований світ, який піддається нападкам, протистоїть менш освіченому світу та атакує у відповідь».

«Це означатиме щось на кшталт єдиного фронту Ізраїлю, України, Європи та США проти осі росія-Іран», - повідомляють ЗМІ.

Нагадаємо, 16 жовтня ізраїльський портал Ynet повідомив, що президенту України нібито відмовили у візиті до Ізраїлю, аргументувавши це тим, що зараз не час. До цього, за даними ЗМІ, Зеленський просив вивчити можливість відвідати Ізраїль із візитом солідарності.

Через кілька днів глава МЗС Дмитро Кулеба заявив, що влада Ізраїлю не відмовляла президенту Володимиру Зеленському у візиті, а лише просили «трохи почекати».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: