Кулеба висловився про можливий візит Зеленського до Ізраїлю

Читать на русском
Влада Ізраїлю не відмовляла президенту Володимиру Зеленському у візиті, а лише просила трохи почекати, повідомив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.
Фото: poglyad.tv

Влада Ізраїлю не відмовляла президенту Володимиру Зеленському у візиті, а лише просили «трохи почекати».

Про це заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба в інтерв'ю італійському виданню La Repubblica.

Хто із перших осіб держав відвідав Ізраїль після нападу ХАМАСХтось із перших осіб держав приїжджав до Ізраїлю з візитом солідарності і скільки разів вони відвідували Україну за час великої війни.

За його словами, візит Зеленського обговорювався практично відразу після атак ХАМАС, і в той час ізраїльська сторона не була готова до такої поїздки.

«Ми не почуваємося відкинутими. Ми обговорили з Ізраїлем візит одразу після нападу, і вони сказали, що нам доведеться зачекати. Тоді в Тель-Авіві не чекали жодного іноземного лідера», – сказав Кулеба.

Міністр при цьому додав, що «тепер ситуація змінилася».

Нагадаємо, 16 жовтня ізраїльський портал Ynet повідомив, що президенту України нібито відмовили у візиті до Ізраїлю, аргументувавши це тим, що зараз не час. Однак, за даними ЗМІ, Зеленський просив вивчити можливість відвідати Ізраїль з візитом солідарності.

Вчора посол України у Тель-Авіві Євген Корнійчук заявив, що інформація ЗМІ є звичайною спекуляцією, а представники українського лідера не зверталися з проханням про візит до Ізраїлю.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: