Міненерго розповіло про наслідки нічної атаки дронів

Читать на русском
Через наслідки атаки дронами у Харкові та Вінницькій області частина споживачів залишилася без світла.
фото Міненерго

Після чергової російської атаки дронами у Вінницькій області та Харкові без енергопостачання залишилося понад 1,5 тисячі споживачів.

Про це повідомило Міненерго у п'ятницю, 3 листопада.

«Людожер і далі захоче вбивати»: у ГУР заявили, що потрібно готуватися до атак росії на енергосистемуУ ГУР заявили, що росія не збирається відмовлятися від терористичних атак на критичну інфраструктуру в осінньо-зимовий період.

«У Харкові внаслідок нічного обстрілу без світла - 146 побутових та 13 юридичних абонентів. У Вінницькій області внаслідок падіння уламків збитого безпілотника знеструмлено 1562 споживачі. Станом на ранок більшість підключено», – йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що минулої доби в Донецькій області через обстріли було відключено 2709 абонентів, а в Дніпропетровській області – 166 споживачів. Їх усіх вже заживили.

Водночас у результаті бойових дій залишається без енергопостачання частина споживачів у Запорізькій, Чернігівській, Херсонській областях.

Водночас із планового ремонту вийшов блок однієї з ТЕЦ, що дозволило додати до енергосистеми 100 МВт потужності.

Нагадаємо, сьогодні вночі росіяни випустили по Україні 40 дронів і керовану авіаційну ракету Х-59. Під удар потрапили Харків, Одеська, Львівська та Івано-Франківська області. Сили ППО збили 24 безпілотники та одну ракету.

Атаку росіян прокоментував президент Володимир Зеленський та пообіцяв відповідь ворогові.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: