Зеленський прокоментував нічний обстріл України: будемо відповідати ворогу

Читать на русском
Зеленський подякував військовим за відбиття нічної атаки дронів і анонсував потужну відповідь росії на обстріл.
Фото: ДСНС

Президент Володимир Зеленський прокоментував нічну атаку росії дронами. Він подякував військовим, які збивали «шахеди», і анонсував, що обстріли росіян не залишиться без відповіді.

Пост про це опубліковано в Telegram.

«Людожер і далі захоче вбивати»: у ГУР заявили, що потрібно готуватися до атак росії на енергосистемуУ ГУР заявили, що росія не збирається відмовлятися від терористичних атак на критичну інфраструктуру в осінньо-зимовий період.

«Цієї ночі було близько сорока «шахедів». Більше половини збито. Наша авіація, зенІтники, мобільні вогневі групи – дякую вам, воїни, за кожне збиття», – написав Зеленський.

Він зазначив, що сили ППО працювали на території десяти областей – Харківської, Запорізької, Херсонської, Миколаївської, Одеської, Київської, Кіровоградської, Вінницької, Хмельницької, Львівської. За попередньою інформацією, жертв немає.

«Посилюємо ППО. Посилюємо мобільні вогневі групи. Усвідомлюємо, що з наближенням зими російські терористи будуть намагатись завдавати більше шкоди. Будемо відповідати ворогу. Потужно!», – заявив президент.

Нагадаємо, всього вночі росія запустила 40 «шахедів» та керовану авіаційну ракету Х-59.

У Харкові та передмісті є прильоти по цивільній інфраструктурі. На Львівщині було п'ять влучань в об'єкт критичної інфраструктури.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: