У ЗСУ озвучили співвідношення втрат України та росії у військовій техніці

Читать на русском
Українські військові знищують у п'ять разів більше ворожої техніки, аніж втрачають своєї. Такого співвідношення вдається досягти, зокрема, завдяки артилерії та західним реактивним системам, повідомили у ЗСУ.
Фото: АрміяInform

Втрати російської окупаційної армії у військовій техніці у кілька разів перевищують українські.

Про це повідомив начальник головного управління ракетних військ та артилерії Генерального штабу ЗСУ Сергій Баранов в інтерв'ю Армії FM.

Втрати російської армії у найкривавіших битвах повномасштабної війниЯких втрат росія зазнала в ході найбільших битв повномасштабної війни – у Бахмуті, Маріуполі, Авдіївці, Вугледарі.

За його словами, за останніми даними, українські військові знищують уп'ятеро більше ворожої техніки, ніж втрачають своєї.

Такого співвідношення вдається досягти, зокрема, завдяки артилерії та західним реактивним системам, таким як HIMARS.

«Коли не можуть працювати натовські системи, артилерійські гармати, наприклад, тоді цілі уражаються «Хаймарсами». Ми вп'ятеро більше знищуємо ворожу техніку, ніж втрачаємо. Залежно від наявності боєприпасів та систем на тих чи інших напрямках та на певний період часу ми комбінуємо з різними видами озброєння, маємо об'єднану вогневу підтримку», – сказав Баранов.

Нагадаємо, що в ході бойових дій в Україні російська армія втратила вже понад 303 тисячі військових, тисячі танків та інших одиниць військової техніки.

Раніше ЗМІ повідомили, що бої за Авдіївку стали для росіян одними з найкривавіших із початку великої війни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: