Втрати рф у війні проти України збільшилися на 90%

Читать на русском
Втрати російської армії у війні проти України збільшилися на 90% через штурми у районі Авдіївки.
Генштаб ЗСУ

Втрати російської армії у війні проти України збільшилися на 90% через штурми у районі Авдіївки.

Про це повідомляє британська розвідка.

У дописі стверджують, що нещодавні російські штурми на Авдіївку призвели до збільшення втрат окупантів на 90%. При цьому це ті дані, які вдалося зафіксувати Міноборони України.

Розвідники додають, що з лютого минулого року росія значно посилила мобілізацію та вербування найманців, що стало основним чинником здатності ворога підтримувати війну.

При цьому британська розвідка вважає, що рф від початку вторгнення втратила від 150 до 190 тисяч солдатів убитими та пораненими. Тоді як загальна цифра, включаючи тих поранених, які повернулися на поле бою, коливається від 240 до 290 тисяч. Важливо, що ці дані не включають поранених та загиблих ПВК «Вагнера».

Варто додати, що у Запорізькій області російські війська станом на жовтень втратили вп'ятеро більше артилерії, ніж Україна.

Тоді як 17 жовтня стало відомо, що після початку наступу на Авдіївку російські втрати у військовій техніці вп'ятеро перевищують українські. За шість днів наступу окупанти втратили щонайменше 118 одиниць техніки проти 25 в українській армії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: