Армія Ізраїлю заявила про ліквідацію ще одного ватажка ХАМАС

Читать на русском
Внаслідок удару загинули командир та кілька інших терористів, а також обвалилися підземні тунелі ХАМАСу.
Getty Image

Внаслідок удару по табору для біженців у Джабалії на півночі сектору Гази ліквідовано одного з командирів ХАМАС Ібрагіма Біарі. Саме він причетний до атаки терористів 7 жовтня.

Про це повідомляє The Times of Israel, з посиланням на Армію оборони Ізраїлю.

Війна Ізраїлю та ХАМАС: що відомо про можливу наземну операцію ЦАХАЛ у ГазіІзраїль має намір провести наземну операцію в Газі, щоб знищити ХАМАС. Що відомо і чому операція відкладається.

Військові заявили, що внаслідок удару загинули Біарі та кілька інших терористів, а також обвалилися підземні тунелі ХАМАСу, внаслідок чого було зруйновано кілька прилеглих будівель.

«Ця інфраструктура призначена для скоєння атак на Ізраїль, і вона зруйнована», – наголосив контрадмірал ЦАХАЛу Даніель Хагарі.

Він також сказав, що Біарі стояв не лише за нападом на Ізраїль 7 жовтня, а й за іншими атаками.

Згідно з даними ЦАХАЛу, Біарі був одним із командирів ХАМАСу, відповідальних за те, що 7 жовтня члени елітного підрозділу «Нухби» направили членів терористичного угруповання на вторгнення в Ізраїль.

У ЦАХАЛ заявляють, що авіаудар у Джабалії був частиною «широкомасштабного удару» по бойовиках ХАМАСу та інфраструктурі, що належить батальйону «Центральна Джабалія».

Нагадаємо, нещодавно Збройні сили Ізраїля завдали удару по командувачу військово-морських сил ХАМАСу в секторі Газа Ратібу Абу Цахібану.

Також армія Ізраїлю успішно завдала удару по голові повітряного групування ХАМАСу Асему Абу Ракабі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: