Рф атакувала ТЕС в Донецькій області, один населений пункт без світла та води

Читать на русском
Окупанти обстріляли ТЕС у Донецькій області. В результаті мешканці населеного пункту поряд залишилися без світла та води.
Ілюстративне фотоenergo.dtek.com

Російські війська ввечері 30 жовтня атакували одну із теплоелектростанцій у Донецькій області. В результаті населений пункт поряд залишився без світла та води.

Про це повідомляє ДТЕК.

Масовані ракетні атаки рф: як змінювалася динаміка та інтенсивністьРосія більше місяця не влаштовувала масованих ракетних обстрілів України. На інфографіці – як раніше змінювалася їхня частота та інтенсивність.

«Внаслідок терористичного обстрілу було серйозно пошкоджено обладнання, через це без світла та води опинилися мешканці одного з населених пунктів поряд зі станцією. На щастя, обійшлося без постраждалих. Одразу після припинення обстрілів енергетики ДТЕК розпочали активну роботу з усунення наслідків. Зараз вони докладають усіх зусиль для якнайшвидшого відновлення енергопостачання у домівках українців», – заявили у компанії.

У ДТЕК повідомили, що було атаковано теплоелектростанцію у «прифронтовому регіоні». Глава МВС Ігор Клименко, у свою чергу, уточнив, що обстріляли з артилерії об'єкт енергетичної інфраструктури в Донецькій області.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський закликав місцеву владу, енергетичні компанії та операторів зв'язку підготуватися до російських атак взимку.

Президент також заявив, що Україна відповідатиме на удари окупантів по енергетичній інфраструктурі.

Керівник ГУР Кирило Буданов підтвердив, що росія відновила певний запас ракет і цього сезону знову збирається атакувати об'єкти критичної інфраструктури.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: