У ДПСУ розповіли, скільком людям щодня відмовляють у виїзді з України

Читать на русском
Речник ДПСУ Андрій Демченко повідомив, що у виїзді з України щодня відмовляють близько 100 громадянам. Крім того, на кордоні щодня виявляють від п'яти до десяти людей, які намагаються виїхати за фальшивими документами.
Фото: nv.ua

Речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко повідомив, що у виїзді з України щодня відмовляють близько 100 громадянам.

Заява представника ДПСУ пролунала в ефірі телемарафону.

У ДПСУ розповіли, як буде посилено контроль за виїздом чоловіків із країниМіж прикордонниками та Міноборони йде робота з інформаційного обміну між базами даних, щоб запобігти спробам незаконного перетину кордону за підробленими документами.

Він зазначив, що громадяни одержують відмову, оскільки не мають достатньо документів або не підпадають під умови перетину державного кордону.

Крім того, на кордоні щодня виявляють від п'яти до десяти осіб, які намагаються виїхати за підробленими документами.

«За це передбачена кримінальна відповідальність, ми таких осіб передаємо правоохоронним органам. Якщо говорити про загальну кількість порушників, які намагалися використати підроблені документи, то за час дії військового стану було виявлено у пунктах пропуску понад 7 тисяч осіб», – розповів Демченко.

Нагадаємо, кілька днів тому у ДПСУ розповіли, скільки чиновників не випустили з України за час заборони на виїзд.

Раніше у Держприкордонслужбі уточнили, чи обмежать виїзд за кордон для жінок, які мають стати на військовий облік.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: