У ГУР відреагували на дані про пропозицію Рогозіна вдарити по Україні космічною ракетою

Читать на русском
Представник Головного управління розвідки Андрій Юсов прокоментував інформацію про те, що ексголова Роскосмосу Дмитро Рогозін пропонував вдарити по Україні космічною ракетою.
Фото: УНІАН

Представник Головного управління розвідки Андрій Юсов прокоментував інформацію про те, що ексглава «Роскосмосу» Дмитро Рогозін пропонував ударити по Україні космічною ракетою.

Заява Юсова пролунала в ефірі телемарафону.

Він зазначив, що ГУР не буде підтверджувати чи спростовувати дані, опубліковані ЗМІ. При цьому Юсов не виключив, що Рогозін міг запропонувати щось подібне.

«Раніше говорили про мавпу з гранатою, а зараз – про Рогозіна з ракетою. Можна уявити собі таку розмову від людини, яка схиблена, тобто це російський нацист, схиблений на імперських ідеях», – сказав Юсов.

Представник розвідки додав, що Рогозін не вчений і взагалі «дуже далека від космічної галузі людина».

«Колись ракети і ракетоносії запускали для наукового прогресу, щоб підкорювати космос, а сьогодні ці люди можуть обговорювати, як використовувати цю спадщину як брухт, який має вбивати цивільне населення», – резюмував Юсов.

Нагадаємо, інформацію про те, що група російських чиновників та науковців на чолі з Рогозіним розробляла план удару по Україні модифікованою космічною ракетою, сьогодні опублікував портал Bild.

Раніше у ГУР прокоментували інформацію про проведення росією випробувань ракети з ядерним двигуном.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: