У Буданова оцінили запаси російських ракет після публікації NYT

Читать на русском
Російська федерація, як і раніше, не може вийти на довоєнні запаси ракетного озброєння. Про це повідомив представник ГУР Андрій Юсов, коментуючи нещодавню публікацію NYT.
Фото: np.pl.ua

Російська федерація, як і раніше, не може вийти на довоєнні запаси ракетного озброєння.

Про це в ефірі телемарафону повідомив представник Головного управління розвідки Андрій Юсов, коментуючи нещодавню публікацію The New York Times.

Скільки ракет залишилося у рф: в ГУР назвали приблизну кількістьУ запасі російських військових ще є Іскандери, Калібри та Кинджали. Також ще залишилися Х-101, Х-555 та Х-55.

За його словами, країна-окупант ще довго не зможе наблизитися до довоєнних показників.

«Поточні обсяги виробництва не дозволяють навіть близько повернутися до рівня запасів ракет станом на 24 лютого», – сказав представник ГУР.

Разом з тим, Юсов не підтвердив, але й не спростував інформацію про те, що рф вдалося збільшити виробництво ракет.

Нагадаємо, нещодавно видання NYT повідомило про те, що Кремлю вдалося подолати санкції та експортний контроль, запроваджені Заходом, і не лише повернути виробництво ракет на довоєнний рівень, а й наростити його.

Раніше у ЗСУ розповіли, що російські військові зараз не влаштовують масованих обстрілів по Україні, тому що, швидше за все, економлять запаси ракет. Ворог хоче нагромадити їх для ударів в осінньо-зимовий період.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: