Стало відомо, скільки американців подивилися звернення Байдена щодо допомоги Україні та Ізраїлю

Читать на русском
Аналітики зробили висновки, що промову президента США Джо Байдена 20 жовтня щодо підтримки України та Ізраїлю переглянули понад 20 млн американців.
Фото: скріншот/ Голос Америки

Звернення до нації президента США Джо Байдена в прайм-тайм у четвер увечері, в якому він говорив про підтримку України та Ізраїлю у війнах, подивились приблизно 22,3 млн американців.

Такі дані оприлюднила дослідницька компанія Nielsen, повідомляє Reuters.

Зазначається, що глядачі дивилися промову на 10 каналах, зокрема на ABC, CNN, NBC, CBS і Fox News.

Це відеозвернення зібрало ширшу аудиторію, ніж червневе, коли Байден виступив у прайм-тайм із промовою в Овальному кабінеті, щоб проголосити двопартійну угоду про подолання кризи боргового обмеження.

Той виступ, за даними Nielsen, переглянули лише 6,2 мільйона глядачів, а транслювали його тільки два найбільших телеканали США.

Нагадаємо, у зверненні до американського народу 20 жовтня Байден повідомив, що направить Конгресу терміновий запит на фінансування допомоги Ізраїлю та Україні.

Президент США оголосив, що проситиме у Конгресу виділення 100 млрд доларів додаткових витрат, у тому числі 60 млрд для України та 14 млрд для Ізраїлю.

Вдень 20 жовтня стало відомо, що Байден направив офіційний запит до Конгресу на надання додаткового фінансування, але, за даними Washington Post, Байден запросив 106 млрд доларів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: