У «Дії» з'явилася карта «Пунктів незламності»

Читать на русском
Карта Пунктів незламності з'явилася у додатку Дія. Можна вибрати найближчу точку, переглянути графік роботи, прокласти маршрут і відфільтрувати пункти за зручностями.
armyinform.com.ua

У додатку «Дія» з'явилася карта з розташуванням «Пунктів незламності». Там можна знайти найближчу точку, подивитися графік роботи та зручності, прокласти маршрут.

Про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації.

На карті «Пункти незламності» можна відфільтрувати за конкретними потребами – чи є інтернет, обігрів, генератор чи мобільний зв'язок.

Що подивитися карту потрібно:

  • зайти у додаток;
  • натиснути Послуги – «Пункти незламності»;
  • вибрати свою область і завантажити карту, після цього вона буде доступна для використання офлайн.

«Додаток покаже всі «Пункти незламності» у радіусі 1,5 км. Також ви можете вибрати важливі вам умови: пандус, інтернет, мобільний зв'язок, генератор тощо. Знаходьте пункт, який вам підходить, а мапа прокладе найкоротший маршрут до нього», – розповіли у міністерстві.

З міркувань безпеки, карта недоступна у Херсонській, Донецькій, Запорізькій, Луганській областях та частково у Харківській, Чернігівській, Дніпропетровській, Миколаївській областях.

У Мінцифри також анонсували розширення функціоналу послуги: можна буде переглянути фотографії «Пунктів незламності», оцінити, залишити відгук тощо.

Нагадаємо, раніше стало відомо, скільки «Пунктів незламності» вже розгорнули в Україні.

Інші новини диджиталізації: запущено портал з інформацією про стан усіх укриттів в Україні.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: