«Пункт незламності» відкрився у будівлі Мінсоцполітики

Читать на русском
У Києві запрацював Пункт незламності у будівлі Міністерства соціальної політики на вул. Еспланадна, 8/10.

У Києві запрацював «Пункт незламності» у будівлі Міністерства соціальної політики. У ньому можна зігрітися, користуватися інтернетом, зарядити телефон.

Про це повідомила міністр соціальної політики України Оксана Жолнович, повідомляє прес-служба відомства в понеділок, 26 грудня.

Кількість «Пунктів незламності» зросте найближчим часомВ Україні на сьогоднішній день вже працює понад 5 тисяч Пунктів незламності. У планах найближчим часом збільшити їх кількість.

«При аварійних відключеннях вулицю огортає темрява, тому ми створили невеликий простір світла та тепла. Сюди може зайти кожен, щоб зігрітися, скористатися супутниковим Інтернетом для зв'язку з рідними та просто відпочити у затишку», – зазначила Жолнович.

Будівля Мінсоцполітики знаходиться на вул. Еспланадна, 8/10.

Було вжито заходів щодо забезпечення роботи установи в умовах аварійних відключень електроенергії та зв'язку. Це дозволило відкрити приміщення для відвідувачів з 10:00 до 20:00.

Нагадаємо, у межах київського СІЗО відкрили «пункт незламності». Також повідомлялося, що на Київщині «пункти незламності» почнуть організовувати у церковних храмах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: