Стало відомо, скільки «пунктів незламності» працюватиме цієї зими

Читать на русском
Державна служба з надзвичайних ситуацій провела спеціальне тренування з розгортання пунктів.
фото ДСНС

В Україні з настанням холодів розгорнуть понад тисячу «пунктів незламності». Сьогодні Державна служба з надзвичайних ситуацій провела спеціальне тренування.

Про це повідомила пресслужба Кабміну 13 вересня.

Підготовка енергосистеми до зими на фінішній прямій: Шмигаль повідомив деталіГлава Кабміну розповів, що зроблено перед новим опалювальним сезоном, до якого залишилося трохи більше місяця.

Загалом планується підготувати 1200 «пунктів незламності». З них близько 770 стаціонарних на базі об'єктів ДСНС, 360 мобільних на базі наметів та 90 на базі транспортних засобів.

Держкомісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за результатами обговорення вирішила, що в областях мають бути визначені обсяги та створено матеріальні резерви, у тому числі паливно-мастильних матеріалів, для використання їх при ліквідації можливих надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, у ЗСУ вважають, що росія зараз може заощаджувати ракети для того, щоб відновити потужні атаки в осінньо-зимовий період. Раніше повідомлялося, що в Україні перевірять перед зимою всі «пункти незламності». А в Кабміні прозвітували, як відбувається підготовка до опалювального сезону.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: