Сирський повідомив про загострення ситуації на ще одному напрямку фронту

Читать на русском
На Куп'янському та Лиманському напрямках останніми днями також суттєво загострилася ситуація.
t.me/militarymediacenter

На Куп'янському та Лиманському напрямках останніми днями також суттєво загострилася ситуація. Ворог відновився і розпочав активні наступальні дії.

Про це повідомив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський, передає Military Media Center.

Стало відомо про ситуацію в Авдіївці на п'ятий день посилених штурмів рфВ Авдіївці ситуація залишається дуже напруженою. Однак цієї ночі вперше після загострення не було ракетних ударів по місту.

«Ситуація на Куп'янському та Лиманському напрямках останніми днями суттєво загострилася. Противник після завданих йому втрат через два місяці відновився і почав активні наступальні дії в районі Макіївки, а потім і на Куп'янському напрямку. Ідуть важкі бої», – повідомив він.

За словами Сирського, головна мета армії рф – розгром угруповання наших військ, оточення Куп'янська та вихід на кордон річки Оскол.

«Щодня противник здійснює десятки атак силами штурмових груп за підтримки бронетехніки, веде щільний мінометний та артилерійський вогонь за нашими позиціями», – розповів Сирський.

Генерал зазначив, що українські бійці були готові до такого розвитку подій та дають гідну відсіч росіянам.

Нагадаємо, цього тижня посилилися атаки з боку окупантів на Авдіївку. Вже п'яту добу місто посилено обстрілюють із артилерії. У ЗСУ пояснили, навіщо військам рф потрібна Авдіївка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: