Зеленський на Ставці доручив досягти максимальної цифровізації постачання для армії

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський 12 жовтня провів засідання Ставки верховного головнокомандувача.
фото Володимир Зеленський/Telegram

Президент України Володимир Зеленський 12 жовтня провів засідання Ставки верховного головнокомандувача. Було розглянуто ситуацію на фронті. Також президент дав доручення главам Мінцифри та Міноборони.

Короткі підсумки Ставки президент підбив у Telegram.

«Вибилися з графіка»: Буданов спрогнозував, скільки ще може тривати війнаРосія, за оцінкою економіки, здатна вести війну до 2025 року, за кількістю техніки – максимум до 2026-го. Людського ресурсу, наголосив Кирило Буданов, вистачить надовго.

«Провів засідання Ставки. Три ключові питання. Перше – фронт. Доповіді командувачів – Залужний, Сирський, Тарнавський. Ситуація на основних напрямках – схід, південь. Захист наших позицій. Наші кроки вперед», – написав він.

Другим ключовим питанням, за словами Зеленського, стало власне виробництво зброї та техніки, постійне нарощування їх обсягів.

Зокрема, зазначив він, «Мінстратегпром має чітке завдання представити програму забезпечення українською зброєю за всіма ключовими потребами – від ракет і дронів до бронетехніки та снарядів».

«Окреме доручення віцепрем’єр-міністру Федорову та міністру оборони Умєрову – максимальна цифровізація постачання для сил оборони. Повна підзвітність і контроль – наш пріоритет. Є чіткі терміни реалізації», – додав Зеленський.

Нагадаємо, раніше Зеленський запевнив, що ЗСУ тримають свої позиції біля Авдіївки. Також він оцінив загальну ситуацію на фронті.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: