Ідентифіковано всіх загиблих внаслідок удару по кафе в Грозі – у МВС назвали кількість жертв

Читать на русском
Завершено ідентифікацію тіл загиблих внаслідок ракетного удару по кафе в Грозі – загинуло 59 людей.
Фото: прокуратура

Криміналісти ідентифікували всіх загиблих внаслідок ракетного удару по кафе у селі Гроза Харківської області. Загинули 59 людей.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Наймасштабніші за кількістю жертв теракти рф за час вторгненняПоки ООН не може знайти доказів геноциду в Україні, росіяни щодня скоюють криваві злочини. Наймасштабніші теракти – на інфографіці.

«59 людей вбили росіяни прямим влучанням «Іскандеру» в селі Гроза. Всі жертви – місцеві мешканці. Пенсіонери, медики, фермери, вчителі, підприємці. Всі – цивільні. Загинули цілими родинами у декілька поколінь», – повідомив міністр.

19 осіб було ідентифіковано за допомогою мобільних ДНК-лабораторій. Клименко розповів, що одного із загиблих – 60-річного чоловіка – криміналісти встановили по 20 частинах тіла.

Ще дві людини вдалося ідентифікувати за допомогою особистих речей, взятих у них вдома, оскільки вони не мали родичів прямої лінії для порівняння ДНК-профілів.

Нагадаємо, вчора Служба безпеки України повідомила, що знайшла навідників російської ракети на кафе у Грозі. Ними виявились двоє місцевих жителів, які під час окупації населеного пункту співпрацювали з росіянами.

Внаслідок ракетного удару по селу шість дітей стали круглими сиротами.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: