Зросла кількість загиблих внаслідок ракетного удару рф по селу Гроза

Читать на русском
До 53 людей зросла кількість загиблих внаслідок російського теракту у селі Гроза. У поліції заявили, що остаточна кількість жертв буде вищою.
armyinform.com.ua

Кількість загиблих внаслідок ракетного удару росіян по кафе-магазину в селі Гроза зросла до 53 людей.

Про це на брифінгу розповів начальник Слідчого управління поліції Харківської області Сергій Болвінов.

Наймасштабніші за кількістю жертв теракти рф за час вторгненняПоки ООН не може знайти доказів геноциду в Україні, росіяни щодня скоюють криваві злочини. Наймасштабніші теракти – на інфографіці.

«Ми ідентифікували станом на зараз 53 людини, які загинули. Тому можна заявити, що на сьогодні у нас збільшилася кількість загиблих. А враховуючи ще неідентифіковані частини тіла та заяви про безвісти зниклих — остаточна кількість може збільшитися», – повідомив Болвінов.

За словами Болвінова, фахівці дослідили 135 залишків тіл загиблих, ДНК-лабораторії працюють цілодобово вже п'яту добу.

Безвісти зниклими після ракетної атаки числяться ще п'ять людей.

Нагадаємо, вдень 5 жовтня російські війська завдали ракетного удару по кафе-магазину в селі Гроза, де на цей момент проходили поминки. Як виглядало місце трагедії наступного дня – на відео.

У Кремлі після атаки цинічно заявили, що їхня армія нібито не завдає ударів по цивільному населенню, а «працює по скупченнях військових та армійського керівництва». Учора на засіданні Ради безпеки ООН постійний представник рф Василь Небензя заявив, що в Грозі «загинули націоналісти та неонацисти, які прийшли на похорон високопоставленого українського націоналіста».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: