Удар по селу Гроза на Харківщині: кількість жертв зросла, оголошена жалоба

Читать на русском
Збільшилася кількість загиблих внаслідок ракетного удару російських окупантів по селу Гроза у Куп'янському районі.
фото ХОДА

Збільшилася кількість загиблих внаслідок ракетного удару російських окупантів по селу Гроза у Куп'янському районі Харківщини. Один із поранених помер у лікарні.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram.

Наймасштабніші за кількістю жертв теракти рф за час вторгненняПоки ООН не може знайти доказів геноциду в Україні, росіяни щодня скоюють криваві злочини. Наймасштабніші теракти – на інфографіці.

«За попередньою інформацією, удару по селу Грозу росіяни завдали ракетою типу «Іскандер». Зараз відомо про 51 загиблу людину», – написав він.

Ще 6 людей отримали поранення. Усі вони госпіталізовані до медзакладів області.

«Серед поранених 6 жінок, більшість яких старше 50 років, та 55-річний чоловік. Дві жінки перебувають у важкому стані, стан решти постраждалих медики оцінюють як середньої тяжкості. Один з поранених, на жаль, помер у лікарні», – розповів голова ОВА.

Усі постраждалі – мешканці села Гроза. Під час ракетного удару люди перебували у кафе на поминках військовослужбовця, повідомили у прокуратурі.

Голова ОВА додав, що з 6 по 8 жовтня на Харківщині оголошено жалобу.

Нагадаємо, росіяни сьогодні завдали ракетного удару по магазину та кафе у селі Гроза Куп'янського району Харківської області. Спочатку повідомлялося про 49 загиблих. Глава МВС припустив, що такий точний ракетний удар міг скоригувати навідник.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: