У селі Гроза завершили розбір завалів: 4 людини залишаються зниклими безвісти

Читать на русском
Рятувальники та співробітники поліції завершили розбір завалів у селі Гроза на Харківщині, куди росія завдала ракетного удару.
фото Сергій Болвінов /Facebook

Рятувальники та співробітники поліції завершили розбір завалів кафе та магазину у селі Гроза, куди росія завдала ракетного удару та забрала життя 52 людей.

Про це повідомив начальник слідчого управління ГУ НП у Харківській області Сергій Болвінов 6 жовтня у Facebook.

«Разом з ДСНС закінчили роботу на місці влучання в Грозі. Шукати загиблих під завалами допомагав три спеціально навчені службові собаки..Одинадцять фрагментів тіл, в тому числі, дрібних, відправили на експертизу вчора. Вилучені сьогодні рештки тіл також будуть досліджені з використанням ДНК лабораторій», – написав він.

Болвінов додав, що четверо мешканців Грози зникли безвісти, серед них двоє дітей.

«Чи стали вони також жертвами ворожого Іскандера, зможемо сказати після закінчення ДНК-аналізів», - уточнив він.

Нагадаємо, удару по селу Гроза в Куп'янському районі Харківщини вдень 5 жовтня було нанесено, ймовірно, ракетою «Іскандер». Було точне влучання у магазин та кафе, де у цей час проходили поминки. Загинули 52 особи.

Шестеро поранених перебувають у лікарнях у критичному стані.

Удар став наймасовішим за кількістю загиблих в Харківській області за час повномасштабної війни. На інфографіці «Слово і діло» – найбільш криваві злочини росіян в Україні з початку вторгнення.

На Харківщині оголошено триденну жалобу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: