Підозрюваного у наведенні ракети на кафе в селі Гроза поки немає – поліція

Читать на русском
Поліція перевірила понад 50 осіб на можливу причетність до наведення ракети на кафе у селі Гроза на Харківщині.
фото Нацполіція

Поліція перевірила понад півсотні людей на можливу причетність до наведення ракети на кафе у селі Гроза Харківської області. Поки що підозрюваного немає.

Про це повідомив заступник начальника ГУ Нацполіції в області – начальник слідчого управління Сергій Болвінов на брифінгу у вівторок, 10 жовтня.

Наймасштабніші за кількістю жертв теракти рф за час вторгненняПоки ООН не може знайти доказів геноциду в Україні, росіяни щодня скоюють криваві злочини. Наймасштабніші теракти – на інфографіці.

«Підозрюваного немає на сьогодні. Підтвердити інформацію, що хтось навів ракету на це місце, наразі не можу офіційно. Робота триває...Понад 50 людей із цього села було перевірено підрозділами поліції», – сказав Болвінов.

Крім того, на місці працювала СБУ, яка також проводила відповідні заходи у межах своєї компетенції.

Відповідаючи на уточнююче запитання, чи перевіряли правоохоронці інформацію про можливу причетність до наведення господаря кафе, який раніше притягувався до відповідальності за колабораціонізм, Болвінов сказав, що у нього проводили обшуки, проте поки що немає доказів його можливої причетності до удару.

Болвінов зазначив, що внаслідок ракетного удару загинула сестра господаря кафе. Також серед загиблих був староста села Гроза Олександр Нечволод.

Нагадаємо, 5 жовтня росіяни вдарили ракетою Іскандер по магазину-кафе у селі Гроза, де на той момент проходили поминки військового ЗСУ. За останніми даними, загинули 53 особи. Ще 5 людей вважаються зниклими безвісти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: