НАБУ розслідує факт забудови частини парку «Нивки»

Читать на русском
Антикорупційні органи правопорядку розслідують імовірні зловживання під час передачі в оренду частини земельної ділянки.

Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура розслідують факт імовірного зловживання службовим становищем службовими особами Київської міської ради під час передачі в оренду частини парку «Нивки».

Про це йдеться в матеріалах судових справ Вищого антикорупційного суду, повідомляє «Слово і діло».

Як вказується, детективи НАБУ розслідують імовірне використання службовими особами Київради, департаменту земельних ресурсів виконавчого органу і департаменту містобудування та архітектури виконавчого органу Київради службового становища всупереч інтересам служби з метою одержання неправомірної вигоди для ТОВ «Українська марка».

Йдеться про рішення Київради від 2019 року, яким ТОВ «Українська марка» передали земельну ділянку для будівництва та обслуговування житлово-офісного комплексу з вбудованими та прибудованими приміщеннями торгово-офісного призначення та підземним паркінгом на вул. Табірній, 28 у Шевченківському районі Києва. Ця земельна ділянка є частиною природно-заповідного об'єкта.

Нагадаємо, НАБУ розслідує схему заволодіння коштами «Харківобленерго». Також детективи ведуть слідство за фактом імовірного заволодіння землею під Львовом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: