Україна та чотири країни ЄС домовилися разом боротися з дезінформацією

Читать на русском
Україна підписала з медіарегуляторами Литви, Латвії, Польщі та Румунії угоду про співпрацю та взаємну підтримку у боротьбі з дезінформацією.
Фото: life4me.plus

Україна підписала з медіарегуляторами Литви, Латвії, Польщі та Румунії угоду про співпрацю та взаємну підтримку у боротьбі з дезінформацією.

Про це повідомила пресслужба Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки з посиланням на Нацраду з питань телебачення та радіомовлення.

Топ абсурдних російських фейків про Україну за час повномасштабної війниНайабсурдніші фейки рф про Україну за час війни – втеча Зеленського за кордон, створення брудної бомби, участь НАТО в контрнаступі та інші.

Зазначається, що угода була підписана на зустрічі у Варшаві 4 жовтня.

Згідно з документом, сторони надаватимуть взаємну підтримку заходів у сфері діяльності з аналізу та стримування поширення багатовимірної дезінформації на національному, регіональному та міжнародному рівнях.

Крім того, країни проводитимуть спільні навчання з виявлення, реагування та запобігання дезінформації.

Нагадаємо, наприкінці серпня в ГУР розповіли, що на спеціальній нараді в адміністрації російського президента володимира путіна було затверджено тематику нового етапу інформаційної війни проти України.

Раніше глава Офісу президента Андрій Єрмак попередив, що росія готує кампанію з дискредитації Володимира Зеленського.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: