Єрмак попередив, що росія готує кампанію з дискредитації Зеленського: деталі

Читать на русском
Кремль готує інформаційну кампанію проти президента Володимира Зеленського. Її метою є дискредитація глави держави за кордоном.
Фото: Офіс президента України

Кремль готує інформаційну кампанію проти президента Володимира Зеленського. Її метою є дискредитація глави держави за кордоном.

Про це повідомив глава Офісу президента Андрій Єрмак у своєму Telegram-каналі.

Топ абсурдних російських фейків про Україну за час повномасштабної війниНайабсурдніші фейки рф про Україну за час війни – втеча Зеленського за кордон, створення брудної бомби, участь НАТО в контрнаступі та інші.

Він уточнив, що пропаганда країни-окупанта використовуватиме чотири основні наративи.

По-перше, у контексті виборів у рф Кремль спробує протиставити «тверду підтримку» путіна російським суспільством «кризі» у Києві, де влада нібито «втрачає довіру політичних еліт».

Крім того, рашисти спробують довести, що жодної єдності Європи з Києвом не існує, а всі дії союзників нібито ґрунтуються виключно на бажанні використати Україну як «військовий таран» проти росії.

«Ще одна теза стосуватиметься узурпації влади та скасування виборів. Також пропагандисти намагатимуться переконати Захід, що мати справу зі стабільною росією, особливо після переобрання путіну на черговий президентський термін, набагато вигідніше, ніж із Зеленським», – розповів Єрмак.

За його словами, окупанти поширюватимуть ці тези в медіа, а також використовуватимуть ботоферми.

Нагадаємо, наприкінці серпня у ГУР повідомили, що на спеціальній нараді в адміністрації російського президента було затверджено тематику нового етапу інформаційної війни проти України.

Раніше повідомлялося, що пропагандисти рф фейковим сюжетом намагалися посварити народи Польщі та України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: