Україні завжди буде чим знищувати ворога: Єрмак спростував чергові фейки Кремля

Читать на русском
Україна має достатньо ресурсів для того, щоб знищувати російських окупантів на своїй землі.
t.me/ermaka2022

Україна має достатньо ресурсів для того, щоб знищувати російських окупантів на своїй землі. Росіянам не вдасться заморозити цю війну.

Про це заявив голова Офісу президента Андрій Єрмак у Telegram у середу, 4 жовтня.

Війна росії проти України: чотири сценарії закінчення конфлікту та їхні наслідки для сторінЄ чотири основні сценарії закінчення російсько-української війни. Що вони передбачають і який вплив матимуть на всі сторони конфлікту – на інфографіці.

«Ми фіксуємо російські хвилі дезінформації щодо війни, боєприпасів та здатності України далі перемагати на полі бою. Відповідь на це доволі проста - Україні завжди буде чим знищувати російського ворога», – написав він.

За словами Єрмака, росіяни дійсно хочуть заморозити війну, тому що вони слабші, ніж раніше. Втім, він наголосив, що завдання України – це звільнення наших територій.

Він додав, що ЗСУ мають успіхи на фронті, а західна коаліція сильна, незважаючи на російську брехню. До того ж, Україна працює із союзниками над посиленням санкцій.

«Росіяни не досягнуть свого, скільки б ресурсів вони не витрачали на створення паралельної реальності своєю машиною пропаганди!», – запевнив Єрмак.

Нагадаємо, США найближчим часом передадуть Україні нову партію касетних боєприпасів. Також повідомлялося, що країни НАТО збільшать виробництво боєприпасів для України та власних потреб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: