Очікуємо на певні рішення від наших партнерів – звернення Зеленського

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський у середу провів низку нарад, присвячених питанням оборони, а також підготовки до зими. Деталі глава держави розповів у своєму вечірньому зверненні до нації.
Фото: Офіс президента України

Президент Володимир Зеленський у середу, 4 жовтня, провів низку нарад, присвячених питанням оборони, а також підготовки до зими.

Деталі глава держави розповів у своєму вечірньому зверненні до нації.

«Були різні наради, і серед головних – нарада з керівником ГУР. Змістовна. Про хороші речі для України – дещо важливе у питаннях безпеки нам вдалося. Деталі – пізніше. На селекторі сьогодні була доповідь керівника СБУ щодо протидії колаборантам. Теж змістовна», – сказав Зеленський.

Крім того, президент обговорив із чиновниками відновлення соціальної сфери та фізичного захисту об'єктів енергетики.

Головне із вечірнього звернення Зеленського:

  • Робимо все, щоб дати Україні більше систем ППО перед зимою. І зараз, до речі, очікуємо на певні рішення від наших партнерів. Але вся робота в регіонах, яка стосується фізичного захисту критичних об’єктів та термінової відбудови, повинна бути проведена максимально за час до зими.

  • Сьогодні була й важлива розмова з президентом Азербайджану Алієвим. Я подякував за надану нашій державі гуманітарну допомогу, зокрема для нашої енергетики. Підтвердили нашу спільну відданість принципам територіальної цілісності та захисту державного суверенітету.

  • Відзначив державними нагородами наших турецьких друзів. Посла Туреччини в Україні, який активно взаємодіє з нашою державою, а також керівника турецької компанії Онур, яка інвестує в країну, створює робочі місця та допомагає обороні. Вдячний за підтримку.

  • Готуємось до активної міжнародної роботи – і цей тиждень, і наступний тиждень мають бути для України результативними.

Нагадаємо, учора Зеленський відвідав із робочим візитом Харківську область. Він відвідав розташування бригад та провів наради з усіма, хто відповідає за оборону та соціально-економічну ситуацію в Харкові та області.

Раніше «Слово і діло» зібрало головні обіцянки президента за останній місяць.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: