Зеленський у зверненні розкрив подробиці візиту до Харківської області

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський відвідав із робочим візитом Харківську область. Деталі своєї поїздки глава держави відкрив у вечірньому зверненні до нації.
Фото: Офіс президента України

Президент Володимир Зеленський відвідав із робочим візитом Харківську область.

Деталі своєї поїздки глава держави розкрив у вечірньому зверненні до нації.

«Відвідав із командою розташування 103-ї окремої бригади ТрО, 68-ї окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша, 25-ї окремої повітряно-десантної Січеславської бригади, 15-го мобільного прикордонного загону «Сталевий кордон». Мав сьогодні можливість поспілкуватися з воїнами та іншими нашими бригадами», – сказав Зеленський.

Президент уточнив, що під час перебування у військах він обговорив із комбатами потреби підрозділів у зброї, постачанні та комплектуванні бригад. Крім того, він нагородив воїнів і медиків, які особливо відзначилися.

Головне із вечірнього звернення президента:

  • Провів окремі тривалі наради з усіма, хто відповідає за оборону та соціально-економічну ситуацію у Харкові та області. Багато питань, які є важливими для регіону. Особливо перед зимою.

  • Заслухав доповідь генерала Сирського, а також керівників обласної Служби безпеки України, Національної поліції – ґрунтовні доповіді щодо захисту Харківського регіону.

  • Обговорили із відповідними посадовими особами захист від російських обстрілів, енергозабезпечення міст та сіл Харківщини, захист енергооб'єктів, відновлення будинків, соціальної сфери, гуманітарне розмінування.

  • На нарадах були і доручення з підготовки до опалювального сезону, відновлення, і фізичний захист енергооб'єктів від російських ударів. Все потрібно виконати.

«Завтра я чекаю на детальний звіт щодо проєктів відновлення від чиновників. Окремі доручення – військовим. І в ці тижні ми дуже активно працюватимемо з партнерами, щоб зброї та снарядів, зокрема ППО – це головне – у наших воїнів було більше», – підсумував Зеленський.

Нагадаємо, нещодавно Зеленський підписав закон про зарплати військових та поліцейських, які потрапили в полон.

Раніше повідомлялося, що «Слово і діло» зібрало головні обіцянки Зеленського за останній місяць.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: